Greek English German Italian Espanol French Russian

Complaint Form

Dear customers,


Your comments, opinions and any complaints about the services provided by "CORFU CITY TOURS" are important and are the most important means of constantly and systematically improving the quality of our services.

If you wish to contact you, please fill in the following details:
Με τη συμπλήρωση και αποστολή του παρόντος παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των ανωτέρω προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα http://ktelast-larisas.gr/ και http://astikoktellarisas.eu/.
Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό επικοινωνίας σας με την εδρεύουσα στην Λάρισα, επί της οδού Κύπρου αρ. 84 (Τ.Κ. 41222) ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας – Μεταφορική – Τουριστική - & Εμπορική Ανώνυμος Εταιρία» και τον δ.τ. «Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε.», νομίμως εκπροσωπουμένη, με Α.Φ.Μ. 090018036 και αριθ. Γ.Ε.ΜΗ. 026490240000 (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410-535557, email: ast-lar@otenet.gr) και τη συνδεδεμένη με αυτή εταιρεία με την επωνυμία «Αστικό Λάρισας Τουριστική Μ.Ι.Κ.Ε.» και δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο. Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη οποτεδήποτε μετά την χορήγηση σας συγκατάθεσής σας, έχετε ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα να διαγραφείτε από την λίστα επικοινωνίας μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ast-lar@otenet.gr είτε τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο 2410-535557 είτε με επιστολή σας προς την ταχυδρομική διεύθυνση: Λάρισα, οδός Κύπρου αρ. 84, ΤΚ 41222.